Защо убиха водеща героиня от "Откраднат живот"?

19 Апр 2019 17:41

 

След един от последните драматични епизод на хитовата телевизионна поредица „Откраднат живот”, в който Ина Фотева се самоуби зрелищно, мрежата прегря от коментари на фенове на сериала. Оказва се, че зад крайното решение на продуцентите обаче, стои всъщност много хубава причина, която ще ви изненада.

За разлика от екранния си образ, който преживя много драматични обрати и фатален край, в живота актрисата Ирина Митева, която влезе в ролята на Ина Фотева, е буквално на седмото небе от щастие. Преди броени дни тя влезе в най-мечтаната за всяка дама роля – тази на булка.

Актрисата вдигна романтична сватба с избраника на сърцето си и не може да свали усмивката от лицето си. А тъй като ѝ предстои щастлив семеен живот и мечтан меден месец, се наложило екранната ѝ героиня да бъде елиминирана от сюжета.

 

Разбира се, този обрат предизвика бурни реакции сред феновете на сериала, които недоумяват как така в сезон, който носи лиричното заглавие „Любовта лекува”, има самоубийства, смърт и толкова драматизъм. „О, не! И Ина ли... Очаквах тя да бутне Фотев, а не да се самоубива!”, гласеше един от първите коментари в социалните мрежи.

В крайна сметка обаче, истината придоби малко по-светли нюанси след това обяснение: „Ина Фотева напусна сериала, Ирина Митева създаде семейство. Честито и много семейно щастие”, което бе публикувано в страница, създадена от фенове и посветена на сериала.

 

Само че сватбата се случва в живота на поредната героиня, която Ирина пресъздава. А дали и самата тя скоро ще слуша Менделсон, предстои да разберем. "Много ѝ отива, трябва да бъде булка", вече я подканват феновете ѝ.

Припомняме, че преди седмица сериала завинаги напусна и Юлиан Вергов. Неговото напускане се отрази меко казано неблагоприятно на неговите почитателки. Според информациите следващият, който се очаква да напусне „Откраднат живот”, това е Моньо Монев или д-р Стефан Мазов.

Main Menu