Българи взеха хляба на Gipsy Kings

01 Май 2019 15:16

Фламенко, салса и изгаряща любов ще видим в първия музикален проект в България, който обединява едни от най-добрите латино музиканти, изпълнители и танцьори в страната. ''Por Una Noche'' или #ЗаЕднаНощ прилича на една от хитовите песни на легандарната група Gypsy Kings, тъй като е изцяло на испански и съчетава латино поп с регетон и фламенко.

Въпреки това в основата на грандиозния проект не са те, а създателят на една от най-големите танцови школи у нас- Димитър Лазаров - De Fuego, който успешно се изявява и като музикант и певец. В песента участват още познатият на всички от танцовите риалити формати Алфредо Торес и музикантите Братя Санчез, които над 15 години са свирили в цигански общности в Куба, Мексико и Испания.

Клипът разказва за латиноамериканска сватба, която вместо с първа брачна нощ завършва с изневяра. В ролята на булка влиза жената на Сашо Кадиев- салса танцьорката Таня Тончева. По замисъла на режисьора на клипа- Стелиан Димитров, който е един от основните композитори и текстописци на песента, докато тя танцува с бъдещия си мъж се влюбва в един от музикантите- Димитър Лазаров- De Fuego.

Пламва скандал, който завърша с масово сбиване между роднини и приятели. Как ще завърши историята и дали ще има happy end по испански, ще разберем от премиерата на песента, която се очаква да излезе в средата на месец Май.

Линк към тийзъра:https://youtu.be/-0Cvus2UTSE

Main Menu