Сузанита забива в Кралете на Силата

18 Май 2019 21:12

 

Нашумялата и скандална певица Сузанита се включва в турнето на Киро Скалата рекламиращо положителния ефект от упражненията с тежести. Този път сезона започва от Пловдив, утре на гребната база от 12:30 часа. Предметни награди за над 5000 лв. са подготвени за всеки участник в надпревара на лежанка, набирания и кофички във различни възрастови категории от 4 до 84 г.

Младата поп звезда Сузанита позната с хита си BYE, BITCH ще забие няколко парчета за публиката, ще потренира с участниците и ще се снима с фенове и победители
в шоуто. "Крале на Силата е благотворителна инициатива стимулираща живеца и огъня в млади и стари. Адреналин, музика, надпревара, камери и яки момчета и секси красавици ще раздрусат изпадналите в летаргия и ще изстрелят по нагоре в постижения и мечти изпълнените с енергия. Днес хората имат огромна нужда от реален живот , общуване и трезви без опиати емоции. Виртуалният свят поглъща като черна дупка искрата в очите и пеперудите в гърдите у млади и стари. Изчезва живия живот и се заменя с цифрови приключения сервирани от мъртва матрица. Аз предлагам не е само физическо преживяване подобряващо телесната форма , а стимул за Духът, който реално управлява материята, приключения и спомени!, казва продуцентът Кирил Вълчев.

Днес на Кралете на Силата са доста различни от дебюта им преди 20 г. , участват публика, минувачи и гости. Големи шампиони само показват и насърчават любителите. Демонстратори от света на мускулите са най-силният мъж на България Мариан Димитров, балканският шампион по културизъм Антонио Георгиев, републиканският шампион по уличен фитнес Димитър Иванов, републиканската шампионка по скокове във вода Нина Вълчева и фитнес състезателката Иляна Кипарисуди. Разбира се не липсват и манекенките, които са редовен участник, а организатор и втори водещ е атрактивната певица Никка. Постоянен участник и помощник в " Крале на Силата " е плеймейткатa Жанет Oсипова.
Награди ще раздават Жанет Нейчева топ лице на Пловдив и моделката Вяра Стойчева Мис Иконом .

" Присъствието на момчета със сексапил и атлетична физика е част от моята запазена марка! Във въздуха витаят флуиди , летят феромони и това повишава тестостерона и силата на всеки мъжкар, атмосферата е цветна, ведра и весела и състезанието се превръща в празник ! Няма нужда от допинг и стимуланти красивата компания удължава живота ! ",споделя Киро Скалата.

Наградите са осигурени от :

Протеинови вафли Fit Spo,българската марка майсторски инструменти Raider ,LimosBg.com ,велосипеди Leader,Chio Chips,Aqua Land ,Bodyfan магазин за фитнес оборудване,минерална вода Souroti,фреш бар и здравословни храни Fresh & Co,ресторант Мarbella,Царска баня (Royal Bath),Life Formula , фитнес център Аркадия,алкална вода Kangen,фитнес център Muscle Art, White Bar & Dinner ,Енергиина напитка Taff, Студен чай Arizona Tea ,Минерална вода Бачково,Енергиина напитка Taff ,Студен чай Arizona Tea,Минерална вода Бачково ,Лаборатории Кандиларов ,Салони за красота Provokatif.
Със съдействието на Община Пловдив и лично зам. кмета “Спорт, младежки дейности и социална политика” Георги Титюков.

Main Menu