Риана представи нова модна марка

25 Май 2019 21:50

Преди няколко седмици официално бе потвърдено, че Риана стартира собствена модна марка под шапката на модния гигант LVMH. А преди броени дни певицата от Барбадос представи първите неща от дебютната си колекция Fenty, която предизвика вълнение сред феновете й. За да увеличи интереса към новата си линия, бившата на куп баскетболни звезди засне и първата дигитална корица в историята на The NYTimes Style Magazine. А облеклата от линията й напълно съответстват на стила на певицата: дънкови рокли, двуредни сака и рокли-ризи със сложна кройка. Всички тоалети са допълнени от слънчеви очила-маски и сандали с каишки.
Певицата сподели и емоциите си в навечерието на старта на колекцията. Развивах се много бавно в света на модата. Отначало си купувах това, което искам, тогава хората започнаха да се интересуват от моя собствен стил, след което започнах да създавам дрехи в сътрудничество. Не исках просто да дам името си на някого и да продам лиценз за използване. Интересувах се да направя нещо сама, така че за мен беше важно да спечеля уважение като дизайнер. Бернар Арно повярва в мен и в моята визия за развитие. - каза Риана в интервю за списанието.

 

Певицата също призна, че е станала първата чернокожа жена-дизайнер в портфолиото на луксозния бранд LVMH. Първоначално не знаех за това, а след това започнах да питам отново и отново: "Сигурни ли сте? Проверихте ли точно тази информация? Все още не мога да повярвам. Толкова съм горда", заяви Риана. Потенциалните купувачи вече могат да си съставят по-пълна представа за колекцията. Преди дни в акаунта на марката в Instagram се появи първият пост - видео кампанията на колекцията.

Main Menu