Стефан Илчев е големият победител в „Капките“

28 Май 2019 07:57

"Като две капки вода" наруши двугодишната си "традиция", в която участници от музикалното риалити "X Factor" печелят предаването за имитации. Този път на почетното първо място се качи изпълнителят Стефан Илчев, а Тита остана назад на четвъртата позиция.

В челната тройка се класираха Мария Илиева и Милко Калайджиев, съответно заели второто и третото място в шоуто. Зрителите коронясаха бургазлията, който получи и чисто нов лек автомобил Ford Focus.

"Огромно благодаря! Аплодисменти за всички колеги, за целия екип на предаването и човека, който ме докара тук. Искам да благодаря на майка ми, която също е тук. На нея посвещавам своята награда!", сподели Илчев.

Любимецът на публиката заложи на изпълнение на Лили Иванова. На финала той изпя емблематичната за примата на българската музика песен "Camino". Стефан е известен с това, че е един от най-добрите имитатори на Лили и през трите месеца, в които вървяха "Капките", мнозина се питаха дали няма да му се падне именно този образ. Но най-доброто остана за накрая.

Преди да излезе на сцената, той уточни че всъщност за първи път ще му се наложи да имитира Лили Иванова, тъй като пеенето на песните ѝ няма нищо общо с изграждането на цялостен образ.

След като завърши с представянето си, вълна на възторжени аплодисменти и викове обхвана присъстващите. Цялата зала се изправи на крака, заедно с журито и останалите участници.

"Ти си абсолютното бисерче на този сезон. Защото освен таланта, който очевидно носиш, прецизността, с която изработваш всеки един образ, е впечатляваща", коментира Хилда Казасян.

"В този сезон имахме певец, за който нямам думи. Нямаше образ, който да не изгради както трябва и тази вечер той се представи брилянтно", допълни Фънки.

Маги Халваджиян сподели как преди началото на снимките на "Капките" е отишъл специално в столичния пиано бар, където работи гласовитият изпълнител, за да го чуе в действие. Тогава бързо взел решението да му отправи покана за участие.

"Това, с което ме изненада, е професионализмът, с който подходи, защото много хора имат гласове и пеят добре, но аз уважавам професионализма", изтъкна продуцентът на предаването.

За 12-те лайфа на "Като две капки вода", Стефан се превъплъти в кожите на Марая Кери, Селин Дион, Бритни Спиърс, Мария Илиева, Бон Джоуви и др. За свой сполучлив образ Илчев посочи Кичка Бодурова, а най-забавно му е било да пресъздаде Сий Ло Грийн. Най-голямо притеснение е изпитвал от задачата да направи Георги Христов. "Ще запомня предаването с прекрасната публика, невероятните колеги, симпатичното жури и вас, сладури", обърна се към водещите Илчев.

Main Menu