Българка се превърна в Барби с над 15 пластични операции

09 Юни 2019 21:08
Докато бях малка толкова много си мечтах да изглеждам като Барби някой ден, цитират Андреа британските медии. Докато бях малка толкова много си мечтах да изглеждам като Барби някой ден, цитират Андреа британските медии.

Българка на 22 години изгря в световните медии с превръщането си в кукла Барби. Тя се подлага на над 15 пластични операции само за година. Андреа Иванова е главно действащо лице на страниците на британския "Mirror". Трансформациите й за максимална прилика с куклата не я притесняват. Студентката се е похвалила с интервюто си в чуждестранните медии, като е споделила статията за себе си.

Иванова е от Бургас, а снимките и в социалните мрежи предизвикват множество коментари, пише "Mirror". На корицата в профила на Андреа е сложена снимка на куклата. За метаморфозата студентката се мести в София. Тя споделя, че винаги е искала да прилича на Барби още от момиченце. В последната година дава начало на трансформацията си.

"Докато бях малка толкова много си мечтах да изглеждам като Барби някой ден", цитират Андреа британските медии.

Затова и студентката започнала да инжектира устните си с хиалуронова киселина и да добавя още и още след като започвали да спадат.

"Мисля, че си направих повече от 15 процедури. Не ги броя", обяснява Андреа, сравнявана с живо копие на куклата.

Зли тролове са възмутени от трансформацията на Андреа, отбелязва още "Mirror". Те я сравняват с анимационната героиня Дафи Дък и дори с Чудовището от Лох Нес, но не и с Барби. Един от коментарите, цитиран от "Mirror" констатира, че момичето е прекалило с интервенциите.

След като снимките на студентката се появяват на първите страници в британската преса, тя решава да отговори на критиката:

"Всеки има право да живее и изглежда както сам иска. Не е нужно да се вписвам в стандартите на другите. Това е мой личен избор и никога не съм се притеснявала от това".

LGarden

Main Menu