Голата рускиня, която се появи на финала вече е милионерка

10 Юни 2019 14:16

3 милиона паунда вече имат моделът Кинси Волански и приятелят й Виталий Здоровецкий. Британските медии не спират да ровят за новини около русокосата красавица, която нахлу на терена по време на финала за Шампионската лига между Ливърпул и Тотнъм преди броени дни.

Кинси Волански притича пред тревата, за да популяризира уебсайта на своя приятел. Въпреки че беше арестувана, тя призна, че си е струвало.

"Планирам до 30 години да спечеля достатъчно пари, за да се пенсионирам, а нахлуването в Шампионската лига ще ми помогне за това", сподели самата Волански.

Благодарение на случилото се блондинката увеличи драстично последователите си в социалните мрежи.

Реакцията беше невероятна, не мога да бъда по-щастлива. Това беше най-голямата тръпка, която съм изпитвала в живота си. Това е най-умният ход в моята кариера", коментира още Кинси.

Тя имаше около 300 хиляди последователи в “Инстаграм”, но след нахлуването те се увеличиха на 2 милиона.

Нейният приятел Виталий Здоровецкий също извлече ползи от случилото се. Сайтът му е регистрирал невероятен ръст - повече от 32 милиона души са влезли в него, като 3 милиона паунда са натрупани само от реклама след посещенията.

Самият той преди време също е нахлувал на терена. През 2014 година Здоровецкий прекъсна финала на световното първенство между Германия и Аржентина./sportal.bg

Камилски дол

Main Menu