Габи от трио „Сопрано“ се врече на Миро на приказно място в Пловдив /снимки/

10 Юни 2019 14:21

 

Още едно преобразено пространство в Пловдив стана притегателно за младоженците в града под тепетата. В събота чаровната и талантлива Габриела Пеева от трио „Сопрано“ избра площадката над северната страна на Тунела за официалната церемония, на която каза „да“ на своя любим Мирослав.
В подножието на Стария град под цветния надпис „Пловдив“ двамата влюбени се врекоха във вярност в присъствието на своите семейства, роднини и приятели. Така за първи път мястото приюти изнесен сватбен ритуал.
Панорамната площадка се превърна в част от туристическите маршрути в Пловдив, след като по инициатива на кмета Иван Тотев след дълги съдебни битки оттам бе премахнато старо заведение. Преди три години пространството бе социализирано и се превърна в любимо за туристи и жителите на града. Мястото бе облагородено, осветено, бяха обособени места за отдих.
Все повече млади двойки избират алтернативни привлекателни места в Пловдив за своя сватбен ден. Сред тях са Античният театър, къщите в Стария град, Виенският павилион в Цар-Симеоновата градина, Малката Базилика.
„Сватбата на Габриела и Мирослав показа красотата на още едно място за бракосъчетания в града ни. Панорамната площадка на Тунела е добра алтернатива за желаещите да си кажат „Да“ в Стария град, тъй като в момента ритуалният дом „Пълдин“ е затворен за ремонт“, заяви директорът на ОП „Радостни обреди“ Румяна Толова.

Main Menu