8-те най-разочароващи секс ситуации

25 Юни 2019 06:57

Светлината е приглушена, телевизорът работи тихо, а на екрана му двойка влюбени правят страстен секс под душа... Режисьорите, а и не само те, са майстори на измислянето на различни ситуации в секса, които изглеждат красиво на екрана, но в живота са пълен провал. И ако още не сте се разочаровали от някоя от тях, rozali.com предлага 10-те най-емблематични разочарования в секса, които почти със сигурност ще съжалявате, че сте опитали:

1. Секс под душа
Звучи невероятно, нали? Телата ви са горещи и блестящи, водата се стича върху вас, косата ви е мокра... Всичко би било прекрасно, ако не беше другата страна на медала. Почти винаги при секс под душа единият от партньорите е под него, докато другият е мокър, но извън топлината на струята. За хлъзгавата страна от секса изобщо не мислим, че трябва да ви предупреждаваме.
И все пак, ако сте твърдо решени да опитате, или нямате друга опция, защото понякога присъствието на малки деца правят секса в банята едва ли не задължителен, не забравяйте две неща:

Чиста ли е банята? Косми в канала и мухъл по ръбовете на плочките, или пък жълта засъхнала плака не са най-добрата пътна настилка към нирваната.

 

Гримирана ли е партньорката? Готиният грим, на който до преди минута се е възхищавал мъжът до вас, рискува да се разтече като кална река по страните ви.

2. Секс на плажа
Според поп културата това е най-хубавият и вълнуващ секс. Само че, поп културата или лъже, или си прави майтап с влюбените. Да се „напълните“ с пясък едва ли е най-добрият вариант, а водата действа точно обратно на лубриканта, което прави секса неприятен. А от едно от многобройните изследвания по въпроса се разбира, че микробите, които водят до инфекции във водата, могат да бъдат намерени също толкова лесно и на пясъка. Над 91% от изследваните от научния екип плажове са имали значителни нива на ентерококи - бактерии, които могат да предизвикат инфекции на уринарния тракт, еднокардит и дори менингит. При 62% от плажовете пък са били открити Ешерихия коли, които във водата могат да причинят обриви.

3. Секс на публично място
Първо, не е законно, второ – налага се да бързате. Е, адреналинът се вдига, но рискът да си подарите някоя бактерия – също.

4. Секс в басейн
В него ще избегнете пясъка от плажа... Но наистина ли мислите, че възможностите за десетки пози, гъвкавост и страст в басейна са повече? Съжаляваме, но ще ви разочароваме. Ако не ни вярвате, стигнете до извода сами.

5. Секс, докато шофирате
Някои ще кажат: „Няма нищо по-адреналиново от това“. Да, ама не. Първо, трудно ще постигнете успех изобщо да го докарате до какъвто и да било секс при движещ се автомобил, второ – дори да успеете, ползвайки автопилот и други екстри на колата, едва ли шофьорът ще може да се отпусне толкова, че да се получи готин секс. Само си помислете, че това може и да ви е последният.

6. Сексът, включващ храна
Красиво оформеното тяло на жената, намазано със сметана, и разтопено парче шоколад върху мускулестото му тяло... Но, признайте и вие – храната цапа, лепкава е и понякога мирише не на ароматите, които възбуждат и ви карат да искате още и още.

7. Кама сутра
Самата идея, че ако се налага обучение, специални тренировки преди секса, риск от травми и опасност след него да не можете да върнете тялото си в нормалната му поза и състояние – съвсем не си заслужава и да опитвате.

8. Секс, когато сте мъртво пияни
На приказки – върхът, на практика – зле. Дори да оставим настрана вдигането на самолета, което става много трудно при прекомерна употреба на алкохол, провал ви дебне и в пилотирането, а и при пикирането. Така че, по-добре отложете секса за сутринта.

Main Menu