Дейзи Ридли не вижда своето бъдеще в още филми по 'Междузвездни войни'

30 Юни 2019 14:37

Звездата и главен герой на новата трилогия по "Междузвездни войни" Дейзи Ридли заяви, че не вижда повече бъдеще за себе си и своята героиня във вселената, която Джордж Лукас създаде, заяви тя пред "Вълчър".

Тази година предстои да излезе "Междузвездни войни" Възходът на Скайуокър", който ще бъде третата част (девета от всички досега) от новите серии. Досега феновете са се досетили, че героинята на Ридли най-вероятно е дъщеря или поне роднина на Люк Скайуокър. Самата актриса обаче сега твърди, че след края на новия филм тя не вижда бъдеще за Рей: "Точно в момента чувствам, че това би бил добър завършек на сериите за Скайуокър".

Все още не е ясно дали "Дисни" има планове да я връща в бъдещи филми, но самата актриса не изглежда особено ентусиазирана.

"Има толкова много герои във вселената на "Междузвездни войни", които никога не сме засягали. Има толкова много материал за филмиране. Затова засега не мисля, че ще участвам повече. Но кой може да каже със сигурност? Възможността може да се появи отново", коментира тя.

Джон Бойега, който изигра Фин, също не смята, че след следващия филм героят му ще продължи да има бъдеще. Някои хора обаче твърдят, че актьорите може да говорят така нарочно, за да отвлекат вниманието на феновете и да ги изненадат на премиерата.

Очаква се "Междузвездни войни" Възходът на Скайуокър" да излезе по кината на 20 декември тази година.

Main Menu