Къде другаде, ако не на комплекс 9-ти километър?

07 Юли 2019 19:53

Лятото все по-натрапчиво напомня за себе си. Жегата, шумът, градската среда пренасят мислите ни към тъй желаната почивка, било с поглед към морето или планината.

Къде другаде, ако не на „9-ти километър“ можете да осъществите това свое бягство без да е необходимо да си взимате отпуск? Комплексът е разположен само на няколко минути извън Пловдив и е проектиран като никой друг в града. Тук е заложено на зеленината и прохладата, на комфорта. Помислено е за всеки и то на цена, която не ти „обръща джоба“. Всеки ден между 9 и 20 ч. можете да се насладите на богатата палитра от атракциони, които предлага акватека. Срещу 6 лв. за възрастен и 4 лв. за дете през седмицата и само с 2 лв. повече през уикенда, можете да ползвате чадър, шезлонг и масичка.

 

Къде другаде, ако не на „9-ти километър“ можете да дойдете със семейството си и всеки да прекара деня си така, както си е пожелал?

 

Плувният басейн за възрастни е достатъчно голям, за да можете да поплувате на воля, без да се чудете дали няма някой да ви скочи на гърба. За децата е проектиран специален детски басейн, в който родителите могат да се чувстват спокойни. За безопасността на всички до 18 ч. се грижи воден спасител.

 

Децата могат да разделят времето си във водата и извън нея, като се отдадат на игри в специално обособения детски кът с батут и катерушки.
Татковците могат да покажат фигура и футболни умения на игрището за мини футбол, а за да не са пренебрегнати половинките да се обзаложат с тях на питие, което да си спечелят в игра на бадминтон.

 

Къде другаде, ако не на „9-ти километър“ можете да сте едновременно на басейн, но и да си направите семеен пикник? Внасянето на храна и напитки тук е разрешено, макар че тези, които не искат да домакинстват и през свободното си време, могат да се възползват от богатото меню на мини бара. Храни, алкохолни и безалкохолнио напитки, поднесени до водата, в кокетна и приятна обстановка.

 

Можем да кажем още много за нас, но очакваме впечатления и от вас!

Main Menu