Теди Велинова изтри д-р Енчев от живота си

26 Юли 2019 21:35

 

Теди Велинова изтри всички снимки с д-р Енчев, след тяхната раздяла. До момента, моделът бе доста активен в социалната мрежи, имаше стотици публикации и ежедневно пускаше истории в Instagram.

Сега обаче, след като те официално приключиха взаимоотношенията си, Велинова изглежда е решила напълно за зачеркне миналото и остана без профил в социалната мрежа за споделяне на снимки.

Преди това обаче, тя изтри всички общи снимки на нея и бившия ѝ съпруг, с когото официално обявиха раздялата си наскоро.

В профила на Велинова останаха само две нейни снимки и една, на която е заедно със синът им Филип.

 

Кадърът, Теди публикува по повод рождения ден на малчугана, който беше преди няколко дни.

Впечатление прави обаче, че д-р Енчев все още пази снимките на вече бившата си любима.

За празника, баща му го зарадва с с пищно тържество в резиденция "Алхимикът" в Белащица, която е собственост на д-р Енчев и брат му Невен Енчев.

Пластичният хирург публикува в социалните мрежи няколко снимки от празника, от които стана ясно, че майката Теди не е сред присъстващите.

Филип стана на 7 години, а дни преди рождения ден на детето стана ясно, че известните му родители официално се разделят.

 

Теди Велинова и д-р Енчев са заедно от 2011-та и бяха смятани за една от най-стабилните двойки в светските среди.

В началото на 2013-та пластичният хирург падна на колене пред Теди и ѝ предложи брак в Рим, но до сватба така и не се стигна.

Двамата имат две деца - синът им Филип се роди през 2013-та, а дъщеричката им София дойде на бял свят в началото на 2017 г.

Дни преди рождения ден на малкия Филип, семейството изпрати официално съобщение до медиите, в което се обяснява, че след 8-годишно съвместно съжителство двамата са взели решение да продължат живота си поотделно, без да изтъкват причините.

Main Menu