Печат на тази страница

Как да изберем бански според фигурата?

13 Авг 2019 08:38

 

Лятото най-накрая приближава и би било голяма грешка да избираме бански в последния момент. Защото не всичко се върти около лятната почивка и морето. Наоколо има толкова много басейни и възможности за плаж и събиране на тен и хубави емоции, че ще бъде жалко да отлагаме! Но веднага изниква въпросът: Ами банският?! Всяка една от нас се суети за това да покаже най-доброто от себе си на плажа и да прикрие онова, което малко или много не харесва.

Ето как да подберем правилния бански спрямо формите ни.

Фигура „Круша“

Ако фигурата ти е: С добре оформено, сочно дупе, стегнати бедра, тънка талия и тесни рамена – ти си с фигура „Круша“.

Звезди с подобна фигура са: Дженифър Лъв-Хюит, Бионсе и Джей Ло.

Перфектният за теб бански е: Заложи на долнища с изчистен дизайн. Нека не е с ниска талия и леко изрязан в областта на бедрата, за да не ги скъсява оптически, а да ги издължава максимално много. Избягвай бански тип шорти или боксерки, а в горната част се развихри с бюстие с много къдрички и апликации, което да създава допълнителен обем с цел баланс на телосложението ти. Експериментирай и с модерните цели бански, които обаче оптически да създават илюзия за по-висока талия.

Голям бюст

Ако фигурата ти е: Ако си с широки рамене, по-голям гръден кош и по-големи гърди, съобрази банския си с даденостите, които имаш.

Звезди с голям бюст: Кейти Пери, София Вергара.

Перфектният за теб бански е: Избери моделът горнище да подкрепя максимално добре бюста ти. Всички горнища тип „сутиени“ с твърди чашки, банел и устойчиви презрамки ще го направят още по-красив и на мястото си. Не забравяй да избереш и правилен размер – по-малките чашки може да пристягат и да не задържат формите ти добре, а твърде големите ще ти създадат известен дискомфорт на плажа. Можеш да се спреш и на цял бански, разбира се, но нека и той е с твърди чашки, които да оформят добре даденостите ти.

Малък бюст

Ако фигурата ти е: Нормално телосложение и чашка А или B, ти си с малък, красив бюст.

Звезди с малък бюст: Кейт Хъдзън

Перфектният за теб бански е: Триъгълниците за горнище ще създадат илюзията за по-пищни форми. Различните къдрички и набори също. Можеш да се спреш и на тип „сутиен“ с твърди чашки и леко оплътнение за повдигане на бюста. Хубавото е, че малкият бюст няма нужда от твърде много подкрепа и можеш да експериментираш и с по-изрязани горнища.

Пищни форми

Ако фигурата ти е: Ти си сочна! Имаш си бюст, ханш, бедра – тялото ти е женствено и разкошно.

Звезди с пищни форми: Кристина Хендрикс, Скарлет Йохансон, Ким Кардашиян

Перфектният за теб бански е: Асиметричните форми в банските костюми ще отвлекат вниманието от всичко, което искаш да прикриеш и ще разкрият най-доброто от теб. В момента са актуални ретро кройките, което за теб е страхотна новина – високи талии, красиви бюстиета, повече плат в областта на задните части. Заложи и на смелите десени – ярки цветове и каре.

Атлетично тяло

Ако фигурата ти е: Стегната, без излишни мазници и с добре оформени мускули, ти си атлетична.

Звезди с подобно тяло са: Камерън Диаз, Джесика Бийл, Дженифър Анистън

Перфектният за теб бански е: Избирай горнища и долнища в ярки цветове, смели принтове и закачливи форми. Колкото по-интересни са кройките, толкова повече ще разчупиш силуета си. Малък трик е да избираш бански с оскъдни кройки, който да подчертава и показва още повече от великолепната ти фигура. А ако си падаш по целите бански, нека бъдат с интересни кройки.

Заоблено коремче

Ако фигурата ти е: Имаш нормално телосложение, но коремчето ти не е стегнато и плоско.

Звезди с подобна фигура: Марая Кери

Перфектният за теб бански е: Залагай на долнища с висока талия и от стегната материя, които да прикриват и прибират максимално коремчето ти. Целите бански с набор в предната част също са добро решение. Удачен вариант е да се спреш и на бански тип потник. /dariknews.bg

Main Menu