Антонина: Разделени сме

30 Сеп 2019 11:06

„Като Едно” е новото музикално предложение от Антонина. Видеото получи своята премиера в социалните мрежи и сайтове за видео споделяне. Във фокуса на изпълнителката отново попадат теми от действителността.

„Разделени сме – от социални, битови, икономически и каквито се сетите други фактори! Ако мога да накарам само един човек да се замисли над това, значи си е струвало. Песента се роди спонтанно, от една случайна среща, но в нея място намират въпроси, натрупвали се в съзнанието ми през годините.“ – споделя певицата.

„Мъртва страна“, „Питай Бог“, „Баланица“ са малка част от дискографията на Антонина и макар феновете да я свързват с по-сатиричните ѝ проекти, тези песни оформят един доста по-сложен образ на певицата. „Като Едно“ е продължение в тази посока.
„Песента е много различна, не само от тенденцията в попфолка, но и изобщо от музикалната интонация в България. Винаги съм смятала, че музиката е точно отражение на времето, в което е създадена. Сега повече от всякога се нуждаем от идеи, които да ни обединяват.“ – казва Антонина.
Авторската композиция умело съчетава рок и попфолк, но по неочакван за публиката начин. Антонина винаги е имала усет към текстовете и интерпретацията им и „Като Едно“ не прави изключение.
“Надявам се тази песен да стигне до хората и да ги накара да са повече заедно. Според мен, липсват такива теми в съвременната музика.“

Main Menu