ТОП ЛИЦА НА ПЛОВДИВ 2019 - Класа, стил, усещане за европейско забавление

16 Окт 2019 19:43

В сезона на градския листопад, всенародния гроздобер и националната предизборна олимпиада, вечерният живот в Пловдив, безспорно един от най-големите български мегаполиси на развлеченията, ще бъде емоционално прекроен. Новото ефектно заведение на Пловдив-Two brothers и Национална модна агенция Идея Прима Ви канят на истинско пиршество за сетивата- конкурсът за красота и европейски зрелища- мис и мистър Топ лица на Пловдив-2019.

Модният пърформанс Топ лица на Пловдив присъства в културния и нощен живот на града вече 9 години. Платформата на конкурса е динамична, екстравагантна, и извън клишетата и стандартите за единствена и нескончаема "разходка на модни закачалки".

Освен това интригата кулминира винаги и за двата пола, тъй като участниците са момчета и момичета. В журито на ивента досега са били бившият топрефер Наско Узунов, футболистите Мартин Камбуров, Дани Кики, вратарят Илко Пиргов, както и известната лекоатлетка Габриела Петрова, тази година в комисията на журиращете отново ще има популярни личности от град Пловдив.

За да влезете в хола на шоу бизнеса, посетете първо предверието му, в деня на шоуто. Финалът в 20,30 часа ще е зашеметяващ!

Съорганизатор на шоуто на сезона мис и мистър Топ лица на Пловдив-2019 е Национална модна агенция Идея Прима , с позиции в над 40 града и курортни комплекси в България. Водещ и модератор на конкурса е собственикът на агенцията-Димитър Увалиев. Така, че всички тези, които се триумят дали да посетят шоуто ще кажем:" Елате там, където другите нямат шанс да бъдат!" .
Шоуто е много далеч от етяланя за евтино първосигнално механджийско преживяване!

Топ лица на Пловдив е една визуална симбиоза от ударна доза адреналин, класа, стил и усещане за европейско забавление. Ела и виж...

За поредна година oсновен медия и лайф стайл партньор e p.r.спецът в националните светски среди Наско Лазаров,собственик на Profile international. Популярният звезден пиар ще е и специален гост и член на оценяващото жури.


Победителите ще получат уникална спа почивка в Royal SPA Velingrad

Main Menu