Кой придружи актьорите от „Завръщане“ на червения килим

17 Окт 2019 15:55

След официалната предпремиера на последния филм на Ники Илиев – „Завръщане“, стана ясно, че Александър Кадиев има 18 годишен син. Тази сюжетна линия е само част от непредсказуемите и емоционални истории, които разплакаха много от зрителите, дошли на прожекцията, както и самия Кадиев. Башар Рахал и Ники Илиев, които са сценаристи на филма, издадоха, че има и много лични случки, заложени в сюжета. 

Филмът „Завръщане“ е и продуцентски дебют на журналиста Богомил Грозев.

От кого беше придружен актьорският състав на червения килим?

Диляна Попова бе придружена от Асен Блатечки и техния син, Евелин Костова също разкри кой е мъжът до нея, а Ники Илиев и Башар Рахал бяха с техните семейства на червения килим. От своя страна Александър Кадиев пристигна освен с приятелката си и тяхната дъщеря, но и с 40 приятели. Те са геймърите, с които той играе любимите си компютърни игри. Кадиев лично бе осигурил поканите за тях, за да могат заедно да се забавляват с комичния му образ във филма. Сред останалите звездни гости бяха Александра Богданска, Михаела Филева, Надя и Иван Тишев, който е и композитор на музиката, Миролюба Бенатова и Любомир Ковачев.

Днес, 17 октомври, най-нетърпеливите все още могат да си купят билети за предпремиерните прожекции и срещи с екипа на филма във Варна във Фестивалния комплекс и в Бургас на 18 октомври в Синема сити. На 19 и 20 октомври публиката в Лондон ще може лично да се срещне с целия актьорски състав на две специални прожекции в кино Дженесис. Планирани са посещения още в Стара Загора, Благоевград, Велико Търново и Русе в следпремиерната седмица от 21 октомври.

Филмът се разпространява от bTV studios, а продуценти са Ники Илиев, Башар Рахал и Богомил Грозев от „Силвър лайт пикчърс“ от 18 октомври в кината в цялата страна.

Можете да гледате видеото към него тук:

https://www.youtube.com/watch?v=tV9uuFCYg4k&feature=youtu.be&fbclid=IwAR11TXYW73QuN0PLqKKpF26vvpHyl_30em3StWeWm_1KAT0yIgmj-4CUa7U

За още информация и снимки и видеа от зад кулисите можете да ни последвате тук:

https://www.instagram.com/the_reunion_movie/?hl=en

https://www.facebook.com/ReunionTheMovie/

Main Menu