Синът на Бекъм си хвана ново гадже копие на майка му

21 Окт 2019 08:13

Той и приятелката му от модела Хана Крос се отдадоха на романтика през лятото. А сега Бруклин Бекъм се среща с актрисата Фийби Торанс, която е пет години по-възрастна от него. Твърди се, че 20-годишният син на футболната легенда Дейвид Бекъм се среща със зашеметяващата 25-годишна брюнетка, за която казват, че е абсолютно копие на майка му Виктория Бекъм.

Появиха се информации, че често Бруклин чува шеги за това, че Фийби изглежда точно като майка му на тези години.
Източник каза пред таблоида "The Sun": „Макар и странно, от определен ъгъл тя изглежда ужасяващо като майка му Виктория. - Няколко негови приятели са го дразнили за това, но Бруклин е категоричен, че няма нищо."

Страницата на Фийби в социалната мрежа Инстаграм показва перфектния й външен вид, като тя често споделя най-различни снимки.

Актрисата очевидно е популярна в семейството на Бруклин и дори следва малкия му брат Ромео в Инстаграм.

Фийби е дъщеря на бившия професионален голфър Сам Торънс. Участва като Амбър Рос в ужаса "Куклата Манди" и в бокс драмата "Шест кръга".

Новината за връзката й с Бруклин Бекъм идва след раздялата му с Хана през лятото. Двойката изкара заедно девет месеца, но се появиха няколко сериозни причини да сложат край на романса си.

Миналия месец Бруклин и Хана си "уредиха" неудобна среща, когато се оказа, че двамата се появиха на едно и също събитие в Лондон.

modamagazine.bg

Вижте тази публикация в Instagram.

You can ring my bell

Публикация, споделена от Phoebe Scarlett Torrance (@phoebetorrance) на

Main Menu