Али Алиев и Веси Иванова станаха топ лица на Пловдив /снимки/

26 Окт 2019 21:05

Веси Иванова и Али Алиев са новите национални топ лица на Пловдив 2019г. За регионални мис и мистър бяха избрани Жанет Ненчева и Мартин Пеев. Конкурсът, който се провежда за девети път под тепетата, се състоя в петък вечерта в препълнения ресторант Two brothers-food & fun. Още в началото водещият на спектакъла продуцентът Димитър Увалиев, собственик на модна агенция “Идея Прима”, обеща извънземно шоу. „Все пак зрителите не са дошли да гледат съседката Пенка от ЖР “Тракия“, пошегува се водещия Димитър Увалиев,продуцент на престижната модна надпревара “Топ лица на Пловдив 2019”.

Шоуто се започна ударно с гладиаторска битка, след което на сцената излязоха величествено Цезар и Клеопатра, носеща ковчежето с бляскавата корона на бъдещата мис „Топ лице на Пловдив 2019г.“

Осем момичета и седем момчета дефилираха пред очите на строгото жури от известни имена като пиарът на звездите сър Атанас Лазаров, футболната емблема на Локо Пловдив Бирсент Карагарен, латино мачото изпълнител Начо Паскал, Катерина Илчева представител на Royal SPA Velingrad, осигурил голямата награда на конкурса, и др.

Първи дефилираха младите дами, демонстрирайки тоалетите на пловдивска модна къща. „Който не вярва в мерките им 90/60/90 да дойде с метър да ги примери,“ пошегува се водещият. А журито масово вдигаше петици и шестици.
Мачовците накараха нежната половина от публиката да се захласне по бицепсите и плочките им. „Ако постоянно не мислиш за секс, значи нещо те разсейва“, допълнително нажежи атмосферата Димитър Увалиев.

Като фаворит още в самото начало се очерта Али Алиев, който впечатли журито в уникален официален костюм на световния моден бранд Carducci .А когато излезе по бански, стана ясно, че е основният претендент.
Изненадите дойдоха в третия кръг, когато всеки трябваше да демонстрира някакъв талант. Крехката като порцеланова статуетка Веси изненада с народна песен и невероятно школуван глас. Оказа се, че е завършила музикалното училище за народна музика „Филип Кутев“ в Котел.  Другата фаворитка на мъжката част - Жанет излезе в народна носия и показа умения във фолклорните танци.

Али и Михаела Иванова се впуснаха в страстен латино танц по музиката от филма „Маската на Зоро“. С латино танц финишира и Ирена.

Станимир Майсторов показа как се жонглира с футболна топка, на което му завидя дори и Бирсент Карагарен. На еротичен танц заложи 17- годишният Явор, който по-късно бе отличен с титлата „Мистър дебют“.

Година по-големият Павел Николаев се показа невероятно изпълнение хип хоп и на брейк. Майстор в брейка се оказа и Мартин, достойно завоювал титлата „Регионален мистър топ лице на Пловдив“.

За големите победители бяха обявени Веси Иванова и Али Алиев. Хубавицата учи рехабилитация в Стара Загора. Има си сериозен приятел от три години. Казва, че ако нещата в България не се оправят, ще си търси щастието в чужбина.

Али е професионален модел, на 28 години. Роден е в Асеновград, но от години живее в Бургас. Още си няма сериозна приятелка, но казва, че усилено търси момиче, което няма силиконови подобрения по себе си и да е истинска къщовница. 

Победителите получиха куп награди, сред които и ваучер за спа почивка в Royal SPA Velingrad.

Main Menu