Печат на тази страница

Фондация "Сан Марко М" начело с Миглена Трайкова и Ангел Ангелов подкрепиха "Надежда за Димитър"

06 Ное 2019 18:48

Фондация "Сан Марко М" начело с Миглена Трайкова организира кампания в помощ на 20-годишния Димитър Щилиянов от Сливен. В нея се включва и бившият общински съветник Ангел Ангелов, който ще дари парични средства. Трайкова и Ангелов поискаха и други да последват техния пример за да може се съберат средствата за лечението на Митко.

През 2018-та му откриват „Сарком на Юинг“ – вид рак на костите. Лекарите от пловдивската болница „Свети Георги“ успяват да го вкарат в ремисия. Но болестта се завръща. С рецидив в гръбначния стълб. Лекуващите лекари на Митко се свързват с частна клиника в Австрия, където могат да му приложат имунотерапия, хипертермия и още няколко вида терапии за изчистване на всички ракови клетки.

"Имаме реален шанс да спечелим борбата с рака, но необходимата сума от около 50 000 евро е непосилна за нашето семейство, а трябва да бъде събрана до 2 месеца! Приятели, оказа се, че няма вариант лечението на Митко в Австрия да мине по Здравната каса! Неговият живот зависи от това лечение и от тези средства, които са безумно непосилни за нас!", споделят от неговото семейство и молят всички за помощ.

Още за кампанията виж тук!

Main Menu