Печат на тази страница

Най-сексапилната българска футболна половинка влиза в сериал

25 Ное 2019 21:07

Най-сексапилната българска футболна половинка Деница Стоянова стана актриса. Чаровната дама на сърцето на бившия национал Михаил Александров вече засне първата си роля. Манекенката се изявява във "Фермата Пенелопе".

Това е онлайн сериал, в който свободният дух и смелостта да се изправиш пред нови възможности среща хора и ги кара да преживяват нови емоции. Деница има една от главните роли в него. Ще й партнира един от най-известните български актьори Юлиян Вергов. Ако се съди по трейлъра, двамата имат няколко горещи сцени.

 

"Когато мечтите ти са смели, а амбициите ти са подплатени с умения в тяхна полза, тогава сбъдването им е фамозно! Забелязват те в точния момент точните хора, за да се превърнеш точно в техния кадър! Именно така се случи с мен в продукцията "Фермата Пенелопе". Един проект, който сам ме намери и ме грабна, в буквален смисъл, от майчинството, от семейството, за да ме пренесе в село Долен. Там с екип от изключителни професионалисти работихме със сърце и душа от ранни зори. Емоциите, които преживях, не мога да опиша въпреки 15-годишния си опит. Чест е, че имах удоволствието да работя не с кого да е, а с един от най-добрите български актьори Юлиян Вергов. Аз самата се вълнувам да видя как съм се справила със своя актьорски дебют", сподели Деница пред “България Днес”.

 

Снимките на сериала се провеждат в Родопите и по-точно в село Долен. Архитектурният резерват обхваща 70 сгради паметници на културата. В част от тях се развива действието от филма. Режисьор е Мартина Солакова. Първият епизод ще бъде излъчен на 1 декември.

Деница Стоянова е смятана за най-сексапилната футболна съпруга в България. Кариерата й като модел започва преди 8 години. В оспорвана битка за короната на "Мис България 2011" тя е първа подгласничка и бързо се превръща в любимка на публика, модни фотографи, дизайнери и стилисти.

 

В портфолиото си има фотосесии за почти всички български списания. Лице е на няколко известни родни марки.

Двамата с Михаил Александров са заедно от осем години. Имат две дъщерички Мия и Амая. Двамата се завърнаха в България преди няколко месеца, след като халфът се раздели с руския "Арсенал" (Тула). В момента той е футболист на "Арда" (Кърджали).

Main Menu