47-годишна жена преспа с над 100 женени мъже, за да помогне на жените им

10 Дек 2019 16:01

Жена, която е преспала с над 100 женени мъже, твърди категорично, че сексът извън брака всъщност помага за спасяването на браковете. 47-годишната Гуенет Лий казва, че тя просто помага на мъжете "да запълнят дупка в живота си", пише Daily Star.

Тя също вярва, че прави услуга и на госпожите, като им спестява спането със съпрузите им, от които "те вече не се интересуват". Серийната любовница, която живее в Лондон, не планира да спре интимните срещи с женени мъже през идната година. Според нея, Коледа е добро време за старта на нови любовни авантюри зад гърба на половинката, защото многото ѝ ухажори я засипват с луксозни подаръци. Гуенет твърди, че получава глезотии като бижута от Tiffany & Co jewellery и бельо от Agent Provocateur, като дори не брои бутилките луксозно шампанско.

Тя категорично заявява, че не изпитва вина заради подаръците, които получава, защото, както казва самата тя: "аз правя на двойките голяма услуга".

"Говорим за мъже, които вече имат 25-30 години брак зад гърба си. Всъщност, да си хванеш любовница по Коледа е точно същото, като да се втурнеш към фитнес залата, защото по празниците си ял твърде много. Дава ти нов прилив на жизнена енергия. Кара те да се чувстваш отново жив, прави те по-добър съпруг", казва тя.

Вижте тази публикация в Instagram.

Diamonds & Pearls night @llvclub

Публикация, споделена от Gweneth Lee (@gwenslist) на

Main Menu