Обир за 50 млн. лири от дома на дъщерята на Бърни Екълстоун

17 Дек 2019 07:25

Бижута за 50 милиона лири са били откраднати от луксозния дом на дъщерята на бившия собственик на Формула 1 Бърни Екълстоун - Тамара, в Лондон, съобщи британската преса.

„Кражбата шокира всички, тъй като тази къща се смята за една от най-защитените в Лондон, тя се намира в безопасен район“, коментира представител на 35-годишната телевизионна водеща.

Имението на Тамара Екълстоун, в което тя живее със съпруга си и малката им дъщеря, се намира в Кенсингтън. То има 57 стаи. Семейството обаче не е било вкъщи, тъй като отпътувало за коледна ваканция в чужбина.

Крадците са извършили обира за по-малко от час. Те са влезли в къщата през задния двор в петък вечерта. Служител по сигурността ги е забелязал в момента, в който вече са се изкачвали през оградата с откраднатите вещи. Имението е било охранявано само от един човек.

"Откраднати са всички бижута, които Тамара съхраняваше в сейф в гардеробната. Взети са и накити от сейфа в гардеробната на съпруга й. Някои от бижутата бяха особено скъпи за нея", подчерта нейният представител.

Полицията все още не е успяла да установи самоличността на обирджиите.

Main Menu