Моника Белучи: Достатъчно е да погледна децата си и да се усмихна

31 Дек 2019 14:31

 

"Достатъчно е да погледна децата си и да се усмихна" - това признава богинята Моника Белучи в интервю за руския Elle в отговор на въпроса кое я прави щастлива.

Секссимвол, огнена жена и актриса, рекламно лице от кориците, идеал за женственост, Белучи прави и друго признание - обича песните на Шаде, които за нея са вечни, а сред любимите й филми е "Сладък живот" на Фелини. Моника издава и друго за себе си - че обича да си похапва и да готви. "Основно го правя заради дъщерите си", добавя тя, но също така не крие, че не иска да се превърне в робот, подвластен на графика, фитнеса и диетите.

"В хладилника ми винаги има шоколад и сирене. И какво от това! Обичам вкусно да си похапвам.

Разбира се, зная маса правила за диетично хранене: кое е добре, кое е вредно, как трябва да се яде само риба, зеленчуци и плодове. Но това е толкова скучно! Да се наслаждаваш на вкусната храна също е важно за здравето. Иначе се превръщаме в роботи, които ядат по график и ходят във фитнес-клуба седем дни в седмицата", иронизира днешните модни истерии звездата. Готова е обаче да страда от неудобни обувки, но да ги носи, ако ги харесва, и разкрива, че дали са на токчета, равни, или на платформи, това е голямата й слабост.

Горещата италианка признава още, че би искала да поживее в Русия, защото усеща, че там възприемат женствеността, както и тя я разбира.

 

"Бих искала да прекарам част от живота си в Москва или Петербург", споделя Моника Белучи.

Не се притеснява, а се радва, че голямата й дъщеря Дева, все още тийнейджърка, е малко по-красива и малко по-висока от нея. Щастлива е, че по хубостта на тийнейджърката вече са се прехласнали приятелите й от тандема Dolce & Gabbana, чието рекламно лице е и звездната майка от години. През новия сезон наследничката на Моника Белучи и Венсан Касел ще представя новия аромат на модния бранд. Дева подписа договор с Dolce & Gabbana за идващата 2020 г.

"Всичко се получи от само себе си. Веднъж заедно отидохме в Милано, Доменико и Стефано я видяха и възкликнаха:"О, боже! Тя е толкова красива!

И веднага попитаха дали тя не иска да ги представя. А на нея, като на любопитна тийнейджърка, й е интересен животът на възрастните - и, разбира се, съгласи се.", разказва майка й Моника Белучи. И уверява, че момичето ще продължи да ходи на училище и вероятно да облича нейните дрехи тайно, след което тя да не може да си ги открива там, където ги е оставила.

Main Menu