Тайните на числата в 2020 г.

01 Ян 2020 19:32

 

Днес е първият ден не само на новата 2020 г., но и на цяло едно десетилетие, в което човечеството ще се изправи пред нови изпитания и възможности за еволюция и растеж.

Сега е моментът да погледнем отвъд стандартните новогодишни амбиции за по-чести посещения във фитнеса и по-висока заплата, и да положим основите на по-дългосрочни и полезни за нас самите намерения.

Според формулите на нумеролозите 2020 г. е година на четворката (от сбора на цифрите в годината).

Числото четири се обуславя с ред, отговорност, стабилност, фокус върху семейството и дома, запазване и надграждане, мир и практични решения.

Четворката е ориентирана към физическата реалност и нашето място в нея.

Затова и през цялата година е добре да подхождаме със сериозност и конкретика към професионалния път и финансовото ни състояние.

2020 г. изисква от нас да създадем основа на стабилност и сигурност, върху която да градим уверено и спокойно през цялото ново десетилетие.

В същото време числата обещават възвращаемост, сериозен успех и щастие за всеки, който успее да остане отдаден на целите си и действа с кураж и внимание.

Тази година не е време за размотаване и блуждаене, но не е и период, в който трябва да надскачаме собствените си възможности.

С бавни и премислени стъпки годината на четворката обещава да ни въведе в едно по-добро десетилетие - както за нас и семейството ни, така и за цялото човечество./Lifestyle.bg

Main Menu