Футболист на Левски заби чалга певица

12 Ян 2020 10:56

Най-прогресиращият български футболист за 2019 година - Станислав Иванов и звезда на Левски е скъсал с модела на "Визаж" Виктория Щерева и върти любов с чалга певицата Лорена, съобщава HotArena.

Преди няколко дни Станислав Иванов аплодираше бурно новата си изгора Лорена в столичен клуб, по време на нейно участие, твърдят очевидци. Често от сцената, изпълнителката се хвали пред феновете си, че разбира от футбол и има слабост към футболисти. Сега вече се разбра каква е причината! Лорена се появи на участие с футболната фланелка на новия си любим, а той от своя страна се разтапяше докато гледаше кръшната си изгора на сцената.

Ден по-късно, в друг популярен клуб, в Студентски град, Станислав и Лорена бяха забелязани влюбени до уши да си гукат в закътано сепаре, докато на видеостените се въртеше тяхна снимка, а диджеят ги поздравяваше с охота.

Звездата на Лорена изгря преди около 3 години. За личния й живот не се знае много. Преди година тя имаше връзка с Андрей Василев, футболист от ЦСКА. По едно време слуховете й приписваха авантюра с влогъра Фавиол Сефери, но те май бяха само нескопосан опит за пиар. Иначе в клиповете си Лорена залага на провокацията, за да привлича по-лесно внимание. В почти всичките й видеа има насилие и еротични игри.

Main Menu