Ицо Хазарта проговори на гръцки

16 Ян 2020 14:05

 

„Много е тъпо да съдиш някого, преди да си го опознал“ – с тези думи, но казани на гръцки в своя Facebook профил, Ицо Хазарта предизвика младите хора у нас да не се страхуват от предразсъдъцитe, а да разкрият своя талант в кампанията „Разбий представите, покажи таланта си“ на NESCAFE 3in1. От 20 януари всички, навършили 16 години, могат да изразят своя талант така, както го направи и Хазарта.

От известно време той посещава уроци по гръцки език и вече може свободно да се изразява на него. Ицо заляга над уроците и винаги е споделял, че за да бъдеш успешен, трябва положиш много труд и постоянство.

Именно постоянството е в основата на дългогодишното му партньорство с NESCAFE 3in1, което стартира преди 15 години с тоталния хит „3в1“ на Ъпсурт. Точно затова брандът и хип-хоп изпълнителят ще търсят заедно таланти в различни области, като дадат на младите възможността да покажат това, което умеят, да бъдат смели и да разбиват представите. Най-харесваните участници ще имат възможността да спечелят парична награда от 2020лв., с която да подпомогнат осъществяването на своята мечта.
Всеки, навършил 16 години, ще може да се включи в „Разбий представите, покажи таланта си“, като заснеме на видео своя талант, независимо в каква област е той - гейминг, музика, танци, спорт, изкуство, наука и т.н.
Пълните правила са на nescafe.bg, а стартът е на 20 януари.
#chatbeforeyoujudge

Main Menu