Ето с кого е Гери-Никол в Тайланд

21 Ян 2020 16:11

Певицата Гери-Никол разпуска на топло на екзотичния остров Пукет.

Предизвикателната звезда веднага пусна няколко снимки. На тях Гери-Никол е по бански, в секси пози, и с широка усмивка. "Тайланд, здравей отново", написана изпълнителката на "Шефе, шефе".

Източници на NOVINI.BG разкриха, че компания ѝ прави боксьорът Даниел Илиев. Двойката реши да се скрие от любопитни очи в чужбина. Двамата не са публикували общи снимки, но по всички качени постове в Instagram става ясно, че са на едно и също място по едно и също време. Съвпадение ли е!?

За връзката между двамата се заговори след като се появиха заедно на хайлайф награди. Двойката седна на една маса, а през част от времето показа, че са повече от добри приятели - или той я хващаше за крака, или пък тя го галеше по врата. Макар да не останаха до края на вечерта, присъстващите ясно разбраха, че между тях има любовна афера. Даниел Илиев е един от най-атрактивните настоящи състезатели по муай тай у нас. Атлетът, който мина първо през ММА, където също има много успехи, в момента се състезава на кикбоксовия ринг. Бившата му половинка пък е Александрина Янкова, която зрителите познават с ролята й на Поли от "София ден и нощ". Гери - Никол пък доскоро бе във връзка с Капо Верде от "Бандата на ръба". Двамата уж имаха сериозни намерения и даже се заговори за сватба, но преди известно време стана ясно, че са се разделили.

Вижте тази публикация в Instagram.

Thailand ?? Helloooo Again #Thailand #Sunny #Love ☀️??

Публикация, споделена от Gery-Nikol (@gerynikol) на

Main Menu