Най-добрите любовници в зодиака

31 Ян 2020 09:07

Ако се чудите кой знак от зодиака е най-страстен, издръжлив и неуморим съблазнител, кой е готов за най-смелите експерименти - вижте какво твърдят астролозите.

Има три зодиакални знаци, на които това им е в кръвта., пише Dariknews.bg. Каналът "OMG Facts" във vbox7 разкрива кои са те:

Скорпион

Представителите на зодията са наистина талантливи любовници. Те успяват да привлекат абсолютно всеки един от зодиакалните знаци. Те обичат да пробват всякакви пози и с тях преживяването няма как да е скучно. Въпреки това, внимавайте! Скорпионите са изключително ревниви, така че сексът за тях не е само забавление.

 

Везни

Причината за високата позиция е Венера, която ръководи зодията. Везните просто имат нужда от секс, за да се чувстват живи. Това е част от щастието за тях. Те знаят какво правят в спалнята, но винаги мислят и за партньора си.

 

Телец

Това са най-талантливите любовници сред зодиака. Ако имате възможност да прекарате нощ с представител на зодията, не се и замисляйте. Ако пък вашият партньор е зодия Телец, значи знаете за какво говорим. Телците са нежни, внимателни, чувствени.

 

Main Menu