Тя му се врече в любов, въпреки че той я простреля с 5 куршума

03 Фев 2020 15:21

Историята е съвсем реална, макар да изглежда като сцена от някой филм. Действието в този съдебно-криминален сюжет се разиграва в съдебна зала в Бразилия.

25-годишната Мишели Шлосер се врича в любов и вярност на своя приятел – 28-годишният Рафаел Поселт, който бива осъден на седем години лишаване от свобода заради опита му да я убие с пет куршума след скандал., пише novini.bg.

Инцидентът се случва през август м.г., когато между двойката избухва сериозен скандал, след като половинката намира в телефона му съобщения от други момичета. Тогава в разгара на спора Рафаел Поселт изважда пистолет и я прострелва пет пъти, като два от куршумите попадат в главата ѝ, където си стоят и до днес.

След като чува окончателната присъда, Мишели Шлосер иска от съда разрешение да се доближи до приятеля си. Когато тя застава до него, неочаквано за всички тя го прегръща и страстно го целува по устата.

,,Аз съм виновна, аз го провокирах. Никога не ме е наранявал, винаги се е държал много добре с мен, но ето че сега ще заплати за своята единствена грешка'', заяви пред смаяните погледи на съда 25-годишното момиче.

По-късно магистратите признали, че младата жена е обещала на обвинения, че ще го чака да излезе, за да се омъжи за него и да прекара остатъка от живота си с него.

28-годишният Рафаел Поселт бе осъден на седем години затвор – пет години заради опит за убийство и още две години заради незаконно притежавано оръжие.

Main Menu