Щракнаха Джулия Робъртс по бански в Мексико

08 Фев 2020 18:12

Всички видяхме по-рано тази седмица как Дженифър Лопес и Шакира направиха невероятно секси изпълнение на Супербоул 2020, за което все още не спира да се говори. Причината е, че въпреки годините си - 50 за Джей Ло и 43 за Шакира - успяха да ни накарат да гледаме с отворени уста цялото им шоу и благородно да им завиждаме за телата, движенията и енергията, която излъчваха през цялото време.

Отново без думи ни оставя и Джулия Робъртс, която може и да е на 52, но е в беузпречна форма. Доказателство са и последните снимки, които се появиха в социалните мрежи, качени от папараци.

Актрисата може и да не обича да качва свои разголени снимки в профила си в социалните мрежи, но за радост на феновете ѝ, папараци дебнат навсякъде. Именно те успяха да я уловят по бански по време на една от почивките ѝ в Мексико. Макар качеството на кадрите не е перфектно, стегнатият корем и бедра на актрисата не могат да останат незабелязани.

От Daily Mail не пропуснаха да обърнат внимание и на малката татуировка на кръста ѝ, комбинация от инициалите на съпруга на Джулия Робъртс и имената на децата ѝ. Ако в клуб 50+ и ние изглеждаме по този начин, въобще не бихме се притеснявали от годинките, които трупаме.

Main Menu