Бракът на Памела Андерсън приключил чрез СМС

09 Фев 2020 08:57

 

Бракът на Памела Андерсън, който продължи едва 12 дни, е разтрогнат чрез СМС, пишат американски медии.

Звездата от “Спасители на плажа” се омъжи за продуцента Джон Питърс на 20 януари, но само 12 по-късно обяви край на връзката си с него.

Според Us Weekly, само три дни след като се оженили на церемония в Малибу, Джон изпратил текстово съобщение на мобилния телефон на Андерсън с молба за прекратяване на техния “невероятно красив любовен роман”.

По-късно Питърс обясни, че съобщението гласяло: „Цялото това нещо за брака… ме плаши. Това ме накара да разбера, че съм на 74 години, и се нуждая от обикновен и спокоен живот, а не от световна любовна история. Ето защо мисля, че най-доброто нещо, което можем да направим, е, да се разделим. Аз ще замина за няколко дни, а ти ако искаш се върни в Канада. Мисля, че сега трябва да вървим по отделни пътища. Надявам се, че можеш да ми простиш”.

Двойката така и не подаде официални документи за брака си, така че не е нужно да подават документи за официален развод.

Приятели на “спасителката” твърдят, че 52-годишната звезда усещала, че прибързва със сватбата с Питърс.

Нейн приятел разказва пред сп. People: “Въпреки че се познават повече от 30 години, те никога не са живели заедно. Живеейки с някого, вие наистина го опознавате. Пам е романтичка, но също така е и много независима … Бракът беше прибързано решение, така че и двамата решиха да го отложат”.

Според друг източник, русата красавица смятала, че е направила “ужасна грешка”, след като двамата с Джон, с когото за първи път се запознали преди 30 години, са прекарали само ден и половина заедно като съпруг и съпруга. Памела разбрала също, че съпругът й е твърде високомерен и жаден за слава, а тя отдавна не се интересувала от това. Предпочитала да бъде по-отдадена на своята благотворителна дейност.

Андерсън не е одобрила и начина, по който режисьорът се опитал да я въвлече в новия му филм – нещо, от което тя не се интересувала. /БГНЕС

Main Menu