Ева Кикерезова проговори за раздялата с бившия си

15 Фев 2020 16:34

Тв водещата и настояща синоптичка по БНТ Ева Кикерезова проговори за първи път за отношенията с бившия си мъж - адвокатът Пламен Марков, с който се разделиха преди пет години, пише Хотнюз.

Тази седмица красивата дама е сред участниците в "Черешката на тортата", където впечатли всички с непринудено поведение и откровеността си. Чаровната телевизионерка разказа за първи път за един от най-тежките си периоди в живота, а именно раздялата с първия ѝ мъж.

"Хубаво е, че останахме в много добри и хубави отношения с бившия ми мъж. Помагаме си, общуваме нормално. Човек трябва да приеме това, което се е случило. Много важно е да не се обвинява партньора, нито себе си. Казах си, че в крайна сметка това е било и не можем да се върнем назад и да поправим нещо. Кой каквото си е надробил, това е. Приемаш го, боли много, чувстваш се като изгубено дете без родители. Защото човекът до теб ти е бил най-близкият.. Това, което направих е да си продължа живота", призна емоционално красавицата, която от връзката си с Марков има син Николай.

С настоящия ѝ мъж - Явор, който също е адвокат, имат още две деца. Романът им започва през 2015-а, а година по-късно на бял свят се появява първата им дъщеричка. Втората проплака в края на миналата година през ноември.

Телевизионният път на Кикерезова започва преди повече от 13 години в ефира на несъществуващата вече телевизия BBT. В онези години предаването ѝ "Звезден прах" се превръща в един от най-гледаните лайфстайл блокове. През последните години журналистката е лице на БНТ, където има собствена рубрика в сутрешния блок - "Звездно досие", а от скоро е и тв синоптичка. Освен това Ева е и сред успешните ни модели и водещи на редица светски мероприятия.

"Почти никога не ми се е налагало сама да си търся работа. Винаги се е случвало така, че да ми се обаждат и да ми предлагат. Лятото ми звънна Жоро Любенов и ми каза: "Искам да ти кажа нещо, не е за по телефона, да се видим!" Бях се притеснила, не знаех какво точно иска да ми съобщи. Когато се видяхме, той се е притесняваше да ми каже, че искат да ме преквалифицират в синоптичка. А за мен това беше страхотна новина, нещо много яко. Защото най-хубавите жени ги избират, за да представят прогнозата на времето в телевизиите. Аз току що бях родила третото си дете и това за мен си беше направо повишение и голям комплимент. Признавам си, че в началото смятах, че е много лесно да съобщаваш прогнозата, подцених положението. Всъщност си е доста сложно и отговорно", разказа в "Черешката на тортата" Кикерезова.

Main Menu