Кендъл Дженър и изрязаните бански костюми

05 Мар 2020 19:47

Всеки човек има определена дреха в своя гардероб, която обича толкова много, че просто не може да се раздели с нея, обличайки я при всяка възможност. За Кендъл Дженър това са силно изрязаните бански костюми, максимално разкриващи перфектната ѝ фигура.

 

За радост на почитателите ѝ, правилото на минимализма важи с пълна сила за модела и риалити звезда, а именно: Колкото по-малко, толкова по-добре.

Именно това разкриват последните кадри, които тя сподели в официалната си Инстаграм страница. В момента брюнетката и сестра ѝ Кайли са на екзотична почивка на приказните Бахамски острови в компанията на свои добри приятели. Там групата е наела луксозно имение, чиято цена възлиза на 10 хил. щатски долара на вечер.

 

И независимо дали се припича под слънчевите лъчи на лазурния плаж, хапвайки резени диня, или събира тен на яхта в откритите води на атлантическия океан, четейки книга, Кеднъл не спира да качва в социалната мрежа изображения от престоя си.

"Аз и моят бански - една любовна история", гласи посланието към галерия от фотографии, на които носи оскъдно плажно облекло от две части с десен на множество ромбоиди с барокови елементи в ярки цветове на австралийската марка "Sommer Swim".

Връзките на горната част може и да са предназначени за носене около врата, но за да не изгори на тях, Кендъл е предпочела да ги завърже на гърдите си. Завършвайки визията си за топлия ден, прекаран на крайбрежната ивица, тя е сложила сламена шапка с широка периферия.

Main Menu