Илиана Раева в очакване с двете си бременни дъщери

05 Мар 2020 19:53

 

Децата са най-голямото богатство. Това е неоспорим факт и това гласят повечето от коментарите на приятелите на Илиана Раева във Facebook под красивите снимки, които щастливата майка публикува заедно с двете си бременни дъщери - Виолета и Славея.

 

"С моите момичета в очакване", гласи посланието на Раева до снимката.

На кадъра бившата гимнастичка и настоящ председател на Българската федерация по художествена гимнастика е в ефирна бяла рокля, докато дъщерите ѝ са в одежди в розово и лилаво. Трите са позирали върху пищна спалня, украсена от рози, като Илиана Раева е положила ръце върху коремите на двете си бременни дъщери.

От поста на по-голямата дъщеря на Раева и Наско Сираков - Славея, в Инстаграм, става ясно, че трите са заснели арт фотосесия по идея на Илиана, като автор на снимките е Пейо Пеев, а целта ѝ да "Уловени мигове на пълно щастие в нашето женско царство", както пише самата Славея.

Преди месеци стана ясно, че тя очаква първото си дете от любимия си Иван, след като се сгодиха през миналата година. В телевизионно интервю Славея "се изпусна" за пола на бебето, макар че бе казала, че не иска да споделя какъв ще е той. Всъщност очаква момиче.

Main Menu