Изпълнителка от трио "Сопрано" в трепетно очакване на първото си дете

15 Мар 2020 13:44

Изпълнителката на Пайнер Биляна Андрончева от Трио Сопрано и нейният съпруг Любомир Джалев са в очакване на първото си бебе и съвсем скоро ще станат родители.

За хубавата новина се похвали бъдещата майка, която сподели снимки от тематична фотосесия, на която позира заедно с любимия си.

"Много се радваме за тях и им пожелаваме всичко до края да мине безпроблемно и скоро да гушкат едно малко бебче. А към триото ни да се присъедини още едно малко сопранче. Билянка, прегръщаме те! Успех! И те чакаме скоро бързо да се върнеш при нас!", споделят емоциите си нейните колежки от триото Петя Вардева и Габриела Пеева. Докато щастливите родители се радват на тези вълнуващи първи моменти с малкото бебче, на мястото на Биляна в Трио Сопрано ще пее Кристина Жечкова.

 

Само преди броени дни пък стана ясно, че ретро изпълнителката Милица е станала майка. Новината изненада дори най-близките ѝ приятели, които разбраха радостната вест от снимка на бебето в социалните мрежи, от която се вижда само крачето му. Блондинката ревностно пази тайна кой е таткото на първата ѝ рожба. Преди години певицата имаше връзка с румънския футболист от ЦСКА Флорентин Петре, но тя продължи няколко месеца, след което спортистът се събра с друга българка, с която създаде семейство, пише вестник "Телеграф".

Main Menu