Мария Мутафчиева и Маргарита Хранова в дует за ЛЮБОВТА

16 Мар 2020 15:25

 

Мери пише най-новата си песен, вдъхновена от феноменалния глас на Марги, идеята за дует помежду им и с послание към младите хора:
„Представихме за първи път ЛЮБОВТА на живо, на концерт на Мери Бойс Бенд. Маргарита Хранова беше изненада за нашата публика, а песента получи „бойно кръщение“, възторг и стотици аплодисменти. След концерта с момчетата от групата влязохме в студио и работихме по записите около месец. Марги бе истинско вдъхновение за нас – изключително музикална, точна и отдадена на работата, фин и искрен човек.
Писах тази песен дълго време и все си мислех, че трябва още нещо, измислях и премахвах метафори за НЕЯ – най-великото чувство, двигателя, смисъла на живота – ЛЮБОВТА… В един момент си казах, че трябва да спра и да изпея в директно послание, да предам простичко този смисъл. Защото ЛЮБОВТА е винаги лесна и проста – като погледа, който преобръща целия ти свят, като думите, които ще запомниш завинаги, като аромата, който усещаш само при мисълта за любимия човек, като всеки удар на сърцето, като дихание…
Посвещавам ЛЮБОВТА на дъщеря си и нейното поколение, израснало с филми на Дисни, кукли Барби и компютърни игри… ЛЮБОВТА не е интерактивна действителност, часове в чатове и копи-пейстове на „велики фрази“… Казвам го и в текста на песента: „Най-красивата среща е тя!“.
Благодаря на Маргарита Хранова, че застана до мен в тази идея, благодаря на момчетата от Мери Бойс Бенд за подкрепа през всички 25 години, за високия професионализъм и разкошните записи… Те са моят реален „отбор – мечта“! Останалото е вокално пиршество!“

Main Menu