Моделът Кристина Казакова напусна кухнята на MasterChef

08 Апр 2020 10:55

Черното се оказа фатален цвят за 31-годишната Кристина Казакова, която напусна най-голямото кулинарно състезания в България, след като се провали с гръм и трясък при приготвянето на крем карамел и крем брюле. Заедно с още 10 от най-добрите хоби готвачи у нас тя облече черна престилка и имаше на разположение 45 минути, за да приготви двата класически, но и коварни десерта.

Елиминационният стрес-тест подложи на изпитание общо 11 участници, които не успяха да впечатлят журито с креативно използване на продуктите от седмичната кутия. Двама от тях - 41-годишният Добри доказа, че има усет и вроден кулинарен талант, след като на два пъти успя да загърби предразсъдъците си към веган кухнята и спечели Master Class престилката на Chef Силвена Роу. Заедно с Виолина той получи привилегията да се потопи в изкуството на веган десертите в най-емоционалното обучение в шоуто.

„Вярвам, че бъдещето е възможно само за тези, които са взели най-доброто от традициите и миналото. Днес ще готвя с жената, която ме е вдъхновила да обичам качествената храна - моята майка Кунка“, обяви Chef Силвена Роу и не скри вълнението и сълзите си от срещата със своя пръв учител.

Main Menu