Моника Валериева провокативна по бельо, търси си партньор за игри

08 Апр 2020 19:43

Напоследък, стоейки затворени у дома си, всички хора се опитват да накарат стрелките на часовника, които за всеобщ ужас сякаш са спрели на едно място, да забързат своя ход посредством всевъзможни начини. Една част убива еднообразието с четене на книги, друга бори монотонността с гледане на филми, а има и такива, които уплътняват свободното време с игри...

 

Очевидно верен "другар" на Моника Валериева, с чиято помощ плеймейтката и модел се развлича през последните дни, прекарани вкъщи, е игралната конзола на "Sony", удостоена с награда "Еми" за технологии и инженеринг за ​изключително постижение в сферата на технологията и приложенията за видео игри - PlayStation. Преди броени часове брюнетката публикува провокативна снимка в официалната си Инстаграм страница, разкриваща как играе "FIFA 20".

На кадъра, приковал вниманието на мъжката аудитория в социалната мрежа, тя е застанала на колене върху леглото с гръб към зрителя, макар да е извърнала горната част на тялото си към фотографския обектив. Държащата в едната си ръка джойстик Моника носи черна тениска с щампа на гърба и обърната назад шапка с козирка, а надолу е само по бельо - прашки на марката "Calvin Klain".

"Искаш ли да играеш с мен?", гласи предизвикателното послание към изображението, което събра хиляди харесвания.

Много от господата сред последователите на Валериева отговориха положително, изпълнени с желание да се изправят срещу нея на виртуалния футболен стадион.

"Щом каниш, няма да откажем", "Не искам да загубя", "О, Боже, да!", "Много жар и сексапил" са само част от коментарите, редящи се под фотографията.

Main Menu