Научете повече за най-красивата волейболистка в света /снимки/

13 Апр 2020 15:23

Запознайте се с казахстанската волейболистка Татяна Демянова. Тя е сред най-популярните спортисти в родината си. Освен че играе волейбол, красивата брюнетка се интересува от бойни изкуства, а именно - тайландски бокс. Но най-голяма популярност на Татяна й носи “Инстаграм” и участието й в откровени фотосесии. Но има ли смисъл да ви го казваме? Просто погледнете сами!

Татяна започва да тренира волейбол на 9-годишна възраст. В залата я завежда нейната майка, която е треньор по волейбол. През миналия сезон Демянова игра за отбора на Алмати.

В интервю за vesti.kz надарената спортистка разказва за волейбола, бокса, а също така говори за отношението си към “Инстаграм” и секса.

За волейбола

"Не казвам, че волейболът е целият ми живот. Мога да прекратя кариерата си, ако намеря мъжа с главно “М” и се оженя. Тогава ще спра да играя, защото здравето е по-важно. По отношение на спорта, разбира се, бих искал да стигна до Световно първенство, въпреки че това е много трудно."

За бокса

"Просто ми хареса. Когато отидох на първата тренировка, реших, че повече няма да го правя - беше тежка тренировка, искаше се повече издръжливост. Треньорът веднага ми нанесе удар и след това каза, че вероятно да се върна. Но аз продължих да ходя, сега не толкова често, но понякога се случва. Имах интересен случай в залата. Един ухажор дойде при мен да се запознаем. Обясних му, че няма как да се получат нещата между нас - един път, втори път. Накрая трябваше да му го обясня по друг начин. Ударих го, той падна, беше шокиран.”

За “Инстаграм”

“Инстаграм” - това са само снички, моето лично пространство. Да, на моята страница има реклами. Понякога са повече, понякога по-малко. Понякога ми предлагат пошли реклами и се налага да отказвам. Не бих рекламирала нещо, което на самата мен не ми харесва. Например заведение, което не ме е впечатлило. Като цяло нямам много време за това, в 80% от случаите отказвам рекламите.


Кое е по-готино - волейболът или сексът?

“На всеки спортист ще му бъде трудно да отговори. Има мачове, които са много вълнуващи, но могат ли да се сравняват със секса? Бих казала, че в 80 процента от случаите сексът е по-готин."

В момента Татяна, като всички нас, е принудена да прекарва времето си у дома. Но дори и да няма мачове, тя редовно напомня за себе си, като не забравя да зарадва последователите си в “Инстаграм” с нови палави снимки./sportal.bg

Main Menu