Kои са най-дългите звездни бракове

20 Апр 2020 15:06

 

В света на шоубизнеса доста често говорим за рекордно кратки бракове, продължили дни и дори часове.

Но има и някои двойки, които са истински отличници в любовта. Те успяват да съхранят отношенията си дълги години и десетилетия, напук на всички слухове и недоброжелатели. Ето и няколко примера.

Том Ханкс и Рита Уилсън

Напоследък доста се говореше за тях поради факта, че новият коронавирус не ги подмина. Но едва ли знаем, че двамата са семейство от 1988 г. Това са цели 32 години - наистина похвално.

Кърт Ръсел и Голди Хоун

Още един актьор, който държи на моногамията вече повече от три десетилетия. Той и съпругата му си казват заветното "да" през 1983 г. и след три години могат да празнуват рубинена сватба.

Дензъл Уошингтън и Паулета Пиърсън

Трети актьор, който е истински герой. И той като Ръсел става женен мъж през 1983 г.

Мерил Стрийп и Дон Гъмър

Актрисата се запознава с втория си съпруг едва няколко месеца след като първият почива от рак. Тя се омъжва повторно през 1978 г. и може да се похвали с един от най-дългите бракове в актьорските среди - цели 42 години.

Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс

Тук броят на годините брак не е чак толкова впечатляващ, но като имаме предвид и голямата възрастова разлика между двамата, пак си е голямо постижение. Двамата са законни съпруг и съпруга от 2000 г. и тази есен ще отбележат две десетилетия щастлив съвместен живот.

Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик

Звездата от "Сексът и градът" и колегата й актьор са съпруг и съпруга от 1997 г. А тайната на дългия брак според двамата се крие в това да не го дискутират с никого, най-малко с медиите.

Хю Джакмън и Дебора-Лий Фърнес

Не е като да не сме въздишали по него, но той е твърдо моногамен и верен на съпругата си вече 24 години. Двамата сключват брак през 1994 г. и от тогава досега преди да вземат дадено решение, винаги се питат дали е добро за брака и децата им.

Джон Траволта и Кели Престън

Двамата се срещат на снимачната площадка (колко изненадващо) и две години по-късно - през 1991 г., се омъжват. Неразделни са вече близо две десетилетия.

Уил Смит и Джейда Пинкет Смит

Щастливи, влюбени и усмихнати от 1997 г. Двамата винаги са говорили открито за отношенията помежду си и са категорични, че комуникацията е в основата на успешния брак.

Дейвид и Виктория Бекъм

По-встрани от актьорските среди също има кого да похвалим. Миналата година Пош и Бекс празнуваха порцеланова сватба. От деня, в който си размениха обети през 1999 г., те са все така влюбени и неразделни.

Синди Крауфорд и Ранди Гербер

Топмоделът от 90-те се омъжва през 1998 г. и от тогава за нея има само един мъж, въпреки че я желаят хиляди. А плод на красивата им любов е още по-красивата Кая, както и брат й Престън.

Шарън и Ози Озбърн

Когато двамата се срещат, тя е само на 18. Сватбата им е през 1982 г. Въпреки всички слухове за раздели и насилие, те са категорични, че всичко между тях е наред. И така цели 38 години, пише Insider. /lifestyle.bg

Main Menu