Май ще е прекрасен за тези четири зодии

28 Апр 2020 20:49

 

Скоро навлизаме в слънчевия месец май и е време да надникнем в астрологичната прогноза за периода, за да разберем кои зодии ще се радват на позитивни емоции и вълнуващи преживявания. Вижте 4-те зодии, за които май ще е прекрасен.

Телец

За вас, скъпи Телци, месецът ще е великолепен. В първите седмици на май ще сте фокусирани върху кариерата и професионалните ангажименти, докато във втората половина на месеца ще обърнете повече внимание на семейството и любовта.

В интимен план ще се радвате на хармония и романтика. В началото на периода ще има повече страст, а след 14 май ситуацията ще е по-спокойна, балансирана и удовлетворяваща както за вас, така и за партньора ви. Необвързаните представители на зодията ще имат не малко възможности да срещнат интригуващи личности, с които да се забавляват, а може би и да задълбочат отношения. Това важи най-вече за дните след 15 май.

В здравословен план ще се чувствате добре, в стабилно състояние, без сериозни проблеми или смущения. Ако спортувате активно, продължавайте да сте редовни и не се отпускайте. Тези, които все още не са започнали да правят упражнения, да не се бавят, а да започнат по-скоро, за да продължат да се радват на здраво тяло.

В професионално отношение месецът ще е чудесен за вас. Възможни са повишения или увеличаване на възнаграждението, особено в периода след 20 май.

Ще сте в хармонични отношения с колеги и ръководители, което ще ви даде възможност с лекота да постигнете набелязаните цели.

Близнаци

Скъпи Близнаци, за вас месецът ще е наистина чудесен! Особено за хората, които работят в креативни, творчески сфери, както и в областта на маркетинга, периодът след 20 май ще е благодатен и успешен.

През този месец фокусът ви ще е върху кариерата и професионалното развитие. Емоционалната хармония и домашните дела ще са на заден план.

В любовта може да има леки разногласия, Близнаци. Партньорът ви може да има различно мнение от вашето по дадени въпроси от съвместния ви живот и е добре да подходите дипломатично, за да избегнете по-големи дрязги. Ако успеете да решите разногласията, месецът все пак ще ви даде възможности за романтика и положителни емоции. Периодът от 1 до 14 май ще е превъзходен в любовен план.

Необвързаните също ще имат не малко възможности за срещи и романтични отношения. Близнаци, вие ще сте в апогея си! Ще сте магнетични и неустоими. Не изпускайте възможностите.

В здравословно отношение също ще се радвате на добро състояние и висок тонус.

Във финансов план не се очакват допълнителни доходи, но няма и да изпитвате затруднения.

Везни

Представителите на тази зодия са сред късметлиите, които ще се радват на прекрасен месец май. Влиянията на планетите за вас ще са позитивни. Това ще ви помогне да осъществите плановете си с минимални усилия. Ще сте на високо интелектуално ниво, заредени с много енергия.

Хороскопът ви за този период вещае, че е добре да се концентрирате върху професионалните задължения и амбициите за кариерно израстване.

Ще се радвате на романтика и хармония в любовта през май. В първата половина на месеца ще сте в емоционален вихър, ще изпитате много чувствени изживявания с любимия човек.

На семейните представители на зодия Везни може би ще се наложи да обсъдят важни въпроси като смяна на жилище или предстоящ ремонт.

Тези, които са необвързани, нека не прибързват с нови връзки, за да не изпитат разочарование. Възможно е ваш близък да ви запознае с интересна личност, която ще грабне бързо вниманието ви.

Здравето ви ще е стабилно в този период и не се очакват сериозни смущения. Важно е да го поддържате с редовни физически упражнения и да избягвате по възможност стреса.

Благодарение на доброто ви здраве, ще се чувствате във върхова форма и в позитивно настроение през почти целия месец.

Водолей

Представителите на зодия Водолей ще се радват също на позитивни емоции и чудесни преживявания. За тези, които работят в сферите на маркетинга, комуникациите, академичните среди, месецът ще бъде превъзходен.

Прогнозата за месец май вещае, че не само професионалните задачи ще са на фокус за Водолеите, но и личните отношения също. Духовното израстване през периода дори ще е по-важно от професионалното за вас.

В любовен план очаквайте след 20 май нещата да са повече от прекрасни. Ще се радвате на хармония във връзката си, на разбирателство и романтични мигове.

Тези, които са необвързани пък ще имат възможност да привлекат интереса на потенциални нови партньори, благодарение на силната си харизма. Самочувствието ви също ще е на висота, ще се чувствате добре в кожата си и това няма да остане незабелязано. Внимание определено няма да ви липсва.

Докато с партньора ще сте в хармония обаче не е изключено да имате дрязги с други членове на семейството си, най-вече с възрастните ви роднини. Извънредната ситуация, в която се намираме всички, създава предпоставки за напрежение, но не му се поддавайте, а се опитайте да запазите хладнокръвие. Изпускането на нервите не е добър вариант в този период.

В здравословно отношение ще сте добре, стига да елиминирате стреса, доколкото е възможно. Опитайте се да спортувате или да правите упражнения, които са ви приятни, за да компенсирате липсата на движение, ако сте вкъщи повечето време.

В професионален план ще се радвате на успехи и добри резултати. Възможни са известни търкания с колеги или по-висши ръководители, но запазете спокойствие и нещата ще отшумят бързо.

Във финансово отношение състоянието ви ще е стабилно. Повече приходи ви очакват след 20 май. Без много усилия ще имате възможност да получите по-големи доходи от обичайното. Инвестициите в този период ще са успешни. И все пак, внимавайте с разходите, не бъдете разточителни.

/az-jenata.bg

Main Menu