Пищна голфърка: Парадирам с гърдите си и не виждам нищо лошо в това

02 Май 2020 12:06

Определяната за най-сексапилна голфърка в света Пейдж Спиранак е категорична, че гърдите са истински и помагат с размера си. Сексапилната блондинка разкри как точно помагат да играе по-добре, след като размерът им се колебае в зависимост от нейното тегло.

„Аз парадирам с гърдите си, не виждам нищо лошо в това. Харесвам начина, по който изглежда тялото ми. Млада съм, чувствам се уверена и обичам да се чувствам секси. Мисля, че имам хубави гърди. Ако искате да покажете някои неща, тогава продължете. Никога не съм мислила, че това е проблем“, споделя Спиранак.

„Работя много здраво върху тялото си, прекарвам много часове във фитнеса. Гордея се с това как изглежда тялото ми. Ц*ците ми са истински. Никога не съм си правила гърди. Те са толкова реални, колкото биха могли да бъдат - те се колебаят много по размер. Това е нещо, което се случва при жените. Гърдите ми могат да се увеличат с два размера на чашката. Също така, ако натрупам тегло, те стават по-големи, ако отслабна те стават по-малки. За снимките за Sports Illustrated отслабнах и гърдите ми паднаха с няколко размера на чашката заради това“, добавя 27-годишната красавица.

„Стоя малко по-далеч от стика, така че имам малко повече място с ръцете си над гърдите. След като свикнете с това, се чувствате по-добре. Всичко е просто до настройка. И всъщност мисля, че това е от полза, защото ръцете ми са толкова свързани“, разказа красавицата как гърдите помагат в голфа./sportal.bg

Main Menu