Палитра от цветове и капка авантюризъм: съставките на перфектната визия за пролет/лято 2020

15 Май 2020 15:14

 

Модата e считана за една от най-високите форми на изкуство! Клишето, че собственият стил е отражение на самите нас, на нашата личност и настроение, е самата истина. Началото на новия сезон е перфектният момент за експерименти и освежаване на гардероба. Настъпи времето да се завърнем в ежедневието по-неотразими от всякога! Как да постигнем това? Със смели решения, увереност и пъстри комбинации. Нека стъпим на модната сцена по-решителни, вдъхновени и позитивни!
Да видим какво ново се очертава при любимия дамски аксесоар: обувките.
Тази година при спортно-небрежния стил продължават да доминират вечните сникъри. Ugly сникъри, chunky сникъри, бели сникъри – те продължават да бъдат задължителен компонент от гардероба на модерната жена. Бялото в грубоват стил и масивна подметка остава на фокус, в допълнение от цветни детайли, предимно в неон и нови бляскави детайли! Пъстрите нюанси внасят свеж полъх в сникър-манията.
Балерините – незаменимите пролетни обувки за небрежна визия, се завръщат в нови пленителни цветове. Перфектни в комбинация с феерична пола, пъстра рокля или просто дънки с цветен топ, балерините внасят нотка романтика във всеки аутфит!
Любителите на класиката, които все пак се чувстват привлечени от нюансите на авантюризма, ще се насладят на неотразимите сандали с токчета. Съблазнително червено и цвят горчица са задължителен компонент в лятната визия. В съчетание с пъстър гащеризон с флорални мотиви, привличат погледа от километри!
Ако се чудите как да постигнете ефекта effortless style, ето и отговора – платформи... Така обичаните летни модели с клиновиден ток подчертават женствената визия и допринасят за постигането на модерната небрежна визия. Комбинирайте с цветен one-piece и оставете обувките да допълнят магията!
Новото нормално е да бъдете извънредно елегантни след края на извънредното положение. За да постигнете перфектния стил, бъдете верни на себе си, но не забравяйте, че малко експерименти никога не са излишни. Вдъхновете се от полъха на лятото, което носи със себе си обещанието за новото началото и се превърнете в диктатор на вкуса!

 

Main Menu