Диана Габровска с нова еротична сесия за Playboy /снимки /

19 Май 2020 14:52

„Playboy“ България, посреща 18-ата си година с пищен брой, от корицата на който грее известната кандидатка за кмет на Момин проход Диана Габровска. Диана съблича дрехи и душа за читателите – но този път не предизборно, а за да разкаже за трудните избори в своя живот.

 

Да ви припомним коя е Диана Габровска: в навечерието на местните избори миналата есен избухна скандал заради еротичните снимки на кандидатката за кмет на Момин проход, които затрупаха социалните мрежи и шокираха обществеността. В новия брой на списанието става ясно кой е правил въпросните снимки и как те са се появили публично, какво донесе цялата история на нея и семейството ѝ... Новата й сесия е изпълнена от светата троица на българската модна фотография – Слав, Хубен и Диляна Флорентин, за да докаже на Момин проход и на цялото българско човечество, че еротиката не е престъпление, а изкуство.

 

В новия брой на култовото списание ще разберете също и защо зайчетата на „Playboy“ са в рисковата група на COVID-19. Кога отвори музеят на вагината и какво е „интимен координатор”.

 

Черешката на тортата в новия „Playboy“ е големият материал със Супер Бианка – супер репортерката на Иван и Андрей, която помним от известното предаване “Сблъсък”. Преди години Бианка стана популярна с разчупените си репортажи, в които – облечена като Супермен – успяваше да усмихне всеки зрител.

 

В момента Бианка живее в Ню Йорк със съпруга си. В интервюто става ясно какво общо има Доналд Тръмп с новите гърди на Бианка и как симпатичната блондинка е преборила рака. Като бонус ще разберете каква е връзката на Бианка Илич с Михаил Горбачов.

 

И още в новия брой 192 на мъжката библия: Как коронавирусът промени порно индустрията, танцът със смъртта на Юкио Мишима, Чърчил, Дейвид Линч и изчезващите джентълмени, боят между Маркес и Льоса, Ницше и Саломе, Харви Уайнстийн и още много блясък, скандали, любов, бързи коли и незабравими снимки.

 

"Спряхме се на Бианка Илич и Диана Габровска, защото откакто Хю Хефнър, през 1954-а година, направи Мерилин Вайс за една нощ световно известна, винаги сме си задавали въпроса: Какво прави обикновените момичета необикновени. Убеден съм, че ще откриете отговора!" - коментира кориците на новият “Playboy” главният му редактор Любен Дилов-син

LGarden

Main Menu