Неделни вечери с Aгата Кристи по Bulgaria ON AIR

22 Май 2020 11:26
Вълнуващите неделни вечери по Агата Кристи продължават в ефира на Bulgaria ON AIR. След като на 17 май се излъчи последната серия от минисериала „Свидетелят по обвинението“, който многократно е определян като една от най-добрите съдебни драми, сега Bulgaria ON AIR предстои да излъчи още една качествена продукция, базирана на най-продавания роман на известната английска авторка.
Неделните вечери с Агата Кристи по Bulgaria ON AIR продължават с „Десет малки негърчета“. В рамките на две последователни недели – на 24 май и на 31 май, от 19:30 часа зрителите ще могат да проследят завладяващата криминална загадка, която ще даде отговор на вечния въпрос: могат ли да бъдат забравени и напълно заличени прегрешенията, направени в миналото. 
Минисериалът представя историята на десетима непознати, поканени на остров Индиън Айлънд - изолирано място, близо до крайбрежната ивица край Девън в Северна Англия, които започват да изчезват мистериозно. В опит да открият кой стои зад всичко това, те обединяват усилия, но когато съмненията помежду им се изострят, става ясно, че в тази убийствена игра можеш да разчиташ единствено на себе си. 
Екранизацията на „Десет малки негърчета“ е дело  на режисьора Мортен Тилдум, който е известен от работата си по филма „Игра на кодове“. В актьорския състав влизат едни от големите кинозвезди, сред които и Сам Нийл, когото познаваме от „Джурасик парк“ и от станалия хит английски сериал Peaky Blinders.  Миранда Ричардсън от „Хари Потър“ и Чарлз Денс от „Игра на тронове“ също са сред звездните попълнения в актьорския състав. 
В главните роли на „Десет малки негърчета“ влиза и холивудският актьор Ейдън Търнър. Ирландецът стана известен покрай участието си в „Хобит“ и „Полдарк“. Преди по-малко от месец стана ясно, че предстои да го видим и в главната роля на продукция, разказваща за живота и работата на Леонардо Да Винчи. Дотогава можем да се насладим на актьорската му игра и в екранизацията по Агата Кристи в ефира на Bulgaria ON AIR – на 24 май и 31 май, от 19:30 часа.

Main Menu