5 начина да го накараш да те желае постоянно

09 Юни 2020 18:42

Повечето дами обичат да се чувстват като неудържими изкусителки и да карат господата да полудяват по тях. Заложено е в природата на жената да бъде секси и привлекателна. Нужно е толкова малко, за да бъде пленен мъжа така, че той да не желае никоя друга, освен любимата си.

Дами, ето как можете да постигнете това. По-лесно е, отколкото предполагате:

1. Споделяйте му желанията си в леглото
Никога не се срамувайте да споделите на мъж сексуалните си фантазии. Малко жени се осмеляват да го направят, а това може да се окаже много печеливш ход. Господинът ще бъде истински впечатлен! Потопете половинката си в дебрите на еротичните си фантазии и ще имате уникални мигове заедно, защото той ще направи всичко възможно, за да ви задоволи. Ако сте готови за някой секси експеримент, кажете му го. Нямате представа колко много ще спечелите от това.

2. Използвайте сексът като лекарство против стреса
Факт е, че сексът потушава стреса. Дори и когато сте изморени и напрегнати, потърсете физическа близост с любимия, защото и на двама ви ще се отрази добре. Контактът между телата ви ще засили още повече връзката ви. Можете да опитате заедно изкушението наречено „тантричен секс“ и да се отпуснете с помощта на специална техника на дишане. Използвайте тези моменти като лек против стрес и ще бъдете изключително доволни от резултата. По този начин вие ще изглеждате като истинска тигрица в очите на мъжа.

3. Изучавайте нови техники в секса
Не спирайте да се интересувате от това какво ново можете да предложите на половинката си в леглото. Няма нищо по-хубаво от разнообразието в секса, старайте се в тази посока. Усилията ще ви се отплатят многократно.

4. Посетете заедно някой секс магазин
Това може да бъде много възбуждащо преживяване. Отделете време да обсъдите какво ново бихте изпробвали в леглото и се сдобийте с малко „играчки“ от някой еротичен магазин. Изберете ги заедно, това ще ви сплоти още повече. Гарантираме ви, че господинът определено ще хареса идеята.

5. Гледайте еротични филми заедно
Малко жени се интересуват от порното, а мъжете се впечатляват от тях и то много. Не се срамувайте, а изберете заедно какъв сюжет би ви подействал най-силно и на двамата и просто се отдайте на секси преживяване без задръжки.

Main Menu