Звезди и короносани красавици откриха с лимузини новия бутик на Kiara Fashion BG

29 Юни 2020 13:03
Звезди и короносани красавици откриха с лимузини новия бутик на  Kiara Fashion BG Снимка: ХАЙЛАЙФ

 

 

Луксозни бели лимузини окупираха центъра на София за откриването на новата фешън-дестинация - бутик Kiara Fashion BG с дизайнер Гергана Апостолова, която облича участничките в престижния конкурс Мис България.
Звезди и красавици с корони дефилираха пред бутика с новата лятна колекция Елеганс под звуците на дамското трио Елеганс, познато на зрителите от "Шоуто на Васко Мавриков". Красивите музикантки също се доверяват на Гергана Апостолова за сценичните си тоалети, съобщава ВИП Комюникейшън.
Сред гостите бяха естрадната легенда Джина Иванова и нейният съпруг Иван Иванов - Джон от група Кукери, младата талантлива звезда Цвети Радойчева, носителките на титлата Мисис България Марина Цветанова и Ана Иванова и много други. Водеща на събитието бе журналистката и пиар Патриция Кирилова.
"Благодаря на всички, които подкрепиха модното събитие - трио Елеганс, Александър Гогов с Лимос БГ, Таня Китик и шампанско със злато, парти хапките "Елин Пелин", както и на бизнесдамата Ива панева - Стрнад за кетъринга. Благодаря още за кулинарните шедьоври-меденки на ресторантьора Димитър Пиперков - Димоли и на Пламена Черешарска за търговското обзавеждане и оборудване "Стаси и Нели". Разбира се и за професионалното обслужване на Вива кетъринг", каза на сцената дизайнерката.
Бутик Kiara Fashion, чийто нов адрес е на ул. Султан тепе 1 А, е оазис на дамската мода, с изобилие от официални и бални рокли, подходящи и за най-изисканите събития, бизнес тоалети, коктейлни и парти рокли, до облекло, с което всяка дама блести в ежедневието. За краткото време, в което съществува модната къща, дизайнерката успя да представи свои колекции на редица модни събития.

LGarden

Main Menu