Прекрасна новина зарадва жените с малки гърди

18 Юли 2020 19:26

До ден днешен се водят безкрайни спорове за това дали размерът има значение, и то за какво ли не. Повечето дами щом чуят това, си представят какви ли са анатомичните дадености на даден мъж. Представителите на силния пол пък винаги обвързват размера с големината на гръдната обиколка на една дама.

Много жени имат комплекси заради малките си гърди и залагат на сутиени с доста подплънки, пише jenata.blitz.bg.

Но лятото е тук, басейните, морето, плажовете и разголените бански костюми показват каква истината в пазвата на всяка жена.

 

Това лято обаче носи една страхотна модна новина – оказа се, че има бански костюм (по-специално горната част на плажния тоалет), който прави така, че дори жените с малки гърди могат да изглеждат сякаш имат пищен бюст.

 

Според модните експерти жените с малки гърди сега могат да се насладят на бански, който „поддържа“ бюста им колкото и оскъден да е той. Освен това прави така, че визуално гърдите им да изглеждат по-голям размер.

 

„Забравете са бански, чиято горната част е просто с чашки тип сутиен. Платнените триъгълници също не са опция за дами с малък бюст.

Търсете горнище на бански, което има „извивка“ между гърдите. Тя ще поддържа естествения вид на гърдите, ще ги повдигне и визуално ще ги уголеми“, казват модните експерти.

 

Доказателство, че този модел е идеален за дамите с малка гръдна обиколка е фактът, че куп холивудски знаменитости, които не са много надарени от към сантиметри в бюста, заложиха на тях. Кортни и Клои Кардашиян, блогърката Негин Мирсалехи, както и бизнесдамата Люси Уилямс плажуваха именно с такъв бански.

Този чуден летен хит се появи и в модните колекции на редица марки като Peony, Rixo, Missguided, Nasty Gal и Mango.

 

Main Menu