Ново българско кафе за отслабване гори мазнините и подсилва метаболизма

22 Юли 2020 09:54

 

Разтворимо инстантно кафе за отслабване с мляко, стевия и 5 от най-мощните добавки за редукция на теглото - това е най-новият здравословен продукт на българската компания Bioherba. Кафето 3 в 1 съчетава балансирания вкус на качествено кафе с мляко, подсладено със стевия, и специално разработен комплекс от активни съставки, подпомагащ намаляването на теглото. Иновативният продукт съдържа екстракт от зелено кафе и зелен чай, Л-карнитин, малинови кетони, както и хром пиколинат.
Въпреки че българите не познават достатъчно зеленото кафе, ползите от него са отдавна проучени и доказани: то е мощен антиоксидант, който активира метаболизма, улеснява отслабването, намалява холестерола и кръвната захар, гори мазнините и дава енергия. Бързото и ефективно топене на мазнините се подпомага допълнително от малиновите кетони, а хром пиколинатът потиска апетита, поддържа в норма инсулина и подсилва обмяната на веществата. Л-карнитинът пък е добре познатата естествена непротеинова аминокиселина, която спомага за отслабването и поддържането на мускулния тонус, включително на сърцето.
Новото разтворимо кафе се приготвя веднъж дневно в 50-60 милилитра топла вода и има приятен вкус, освен, че е полезна хранителна добавка. Разработката е на Bioherba, а продуктът вече може да се намери в някои аптеки и здравословни магазини в цялата страна, както и да се поръча онлайн.

Main Menu