Женската изневяра. Защо?

22 Юли 2020 14:25

 

Жената може да има сериозни причини, за това, че изневерява. В този случай психолози и сексолози препоръчват на мъжете да анализират сексуалното си поведение.

 

Според специалисти има 3 признака за изневеряващата жена:

Тя не се гласи
Не се старае да се разкрасява
Не се облича ярко и предизвикателно
Жените са добри стратези, затова се стремят да не привличат вниманието към себе си и да изглеждат по незабележими, когато всъщност имат повод за подозрения.

Изневерявайки, жената се чувства виновна и всявчески се стреми да притъпи това чувство. Става по загрижена, глади идеално ризите ви, готви по-често и никога не отказва секс, но очите и издават фалшива загриженост, затова бъдете внимателни.

Ако преди е мърморила, а сега всичко я устройва и няма никакви претенции и не обръща внимание на някои ваши недостатъци, това е просто, защото е щастлива с друг.

 

Ето и някои от причините за изневерите:

- Жената може да е недоволна от сексуалния живот, който имате; да е спряла да ви обича или просто да търси отмъщение за нещо, което сте направили.

- Не разнообразявате е секса

Омръзнали са и едни и същи пози, едно и също място с един и същи човек. Ако мъжът отказва да експериментира в леглото, сексът става скучен, затова тя намира друг, който да и достави това, от което има нужда.

- Не я карате да се чувства желана

Ако мъжът мисли само за собственото си удоволствие и оргазъм, тя ще намери някой, от когото да получи това, което доставя на вас.

- Недоверчивост

Жената може да се страхува да не забременее или просто е стресирана от сексуалната агресия на мъжа до нея. Затова може да потърси някой, който да я разбира и да се съобразява с нейните желания.

- Размерът

Може би не удовлетворявате очакванията и за размер на пенис. Това е доста основателна причина и е важно за сексуалните отношения

Main Menu